Telefon: 031 436 59 53

BUN VENIT!

PORTOFOLIU

BĂI ȘI LAVOARE CORIAN

PORTOFOLIU
Divider Line4
YUNITY Park
ZALĂU VALUE CENTRE
SHOPPING CITY SIBIU
CARREFOUR COLENTINA
CINEMA CITY PLOIESTI
MALL VULCAN BUCURESTI
TEHA HOLDING
MEGA MALL
MALL SHOPPING CENTER PLOIESTI

Baia stabilește standardul de curățenie și igienă al oricărei locuințe, birou sau spațiu public. Deși sunt reguli stricte ce trebuie respectate pentru a asigura o bună funcționalitate, o baie privată sau publică poate fi transformată într-o încăpere extrem de atractivă din punct de vedere vizual.

Materialele moderne și oferta largă de baterii, sisteme de iluminat sau alte accesorii pe care le poți alege pentru o baie în ziua de astăzi, ne oferă și nouă posibilitatea de a inova și crea modalități inedite de amenajare a unui astfel de spațiu cu un mobilier de baie inedit. Folosim materiale rezistente în timp și ușor de curățat precum corian, MDF vopsit sau lemn, tratate special pentru a rezista într-un mediu cu o umiditate ridicată.

Putem realiza blaturi de mari dimensiuni și îmbinări invizibile care nu permit acumularea mizeriei. Venim cu soluții inedite precum uscătoare de mâini înserate în mobilier sau alte elemente care să surprindă și să ofere unitate întregului mobilier. Pentru băi destinate mamei și copilului, realizăm mobilier special dominat de corian, un material cu proprietăți antibacteriene. Acordăm cromaticii o importanță deosebită, putând să asigurăm aproape orice culoare sau combinații de culori pentru a integra mobilierul de baie în stilul ales al întregii clădiri.