Telefon: 031 436 59 53

corian material background

DESPRE CORIAN®

Durabilitate
Rezistență
Ușor de curățat
Neporos
Ușor de reparat
Fără rosturi

INTRODUCERE


Corian® Solid Surface poate fi tot ce îți poți imagina. Corian® este unul dintre cele mai apreciate materiale în designul interior modern.

Prin calitățile sale extraordinare, Corianul este o soluție excelentă pentru o întreținere facilă, iar prin versatilitatea sa greu de egalat, acest material oferă soluții pe măsura inventivității producătorilor de mobilă și a imaginației clienților finali.

Corian® este folosit pentru blaturi de bucătărie, chiuvete pentru baie sau bucătărie, pentru placări pereți și tavane, mobilier office sau comercial, sau orice alte proiecte în care este nevoie de o suprafață dură cu forme atipice, ușor de întreținut și cu efecte îndrăznețe de culoare.

Paleta de culori disponibile este AICI.

despre corian

Nu este poros

Ceea ce împiedică infiltrarea mizeriei în adâncime favorizând păstrarea facilă a curățeniei. Printr-o simplă ștergere, o piesă de mobilier din Corian® își recapătă aspectul curat, fără a păstra „rezerve” de mizerie sau surse de infectare.

Rezistent la temperaturi ridicate

O tigaie fierbinte așezată pe blatul de bucătărie sau chiar un muc de țigară scăpat pe o astfel de suprafață nu lasă urme sau acestea pot fi ușor îndepărtate.


Nu se pătează ușor

Permite menținerea unui aspect curat, îngrijit, pentru foarte mult timp, chiar și în cazul montării în zone cu o utilizare intensivă, cum ar fi băi publice sau bucătării industriale.


Poate fi „reparat”

Eventualele zgârieturi sau tăieturi de pe suprafața materialului pot fi acoperite sau îndepărtate cu ajutorul unor metode specifice.
Fără îmbinări

Prin metode specifice, părțile componente ale mobilierului din Corian® pot fi îmbinate, creând impresia unui mobilier monobloc, fără rosturi în care s-ar putea strânge mizerie.


Material durabil

Păstrându-și aspectul ani de zile, rezistând chiar și unei utilizări intensive.

Longevitatea lui îl face și un material prietenos cu mediul.


Non-toxic, non-alergic, non-reactiv

Poate fi folosit în siguranță acasă, în clădiri de birouri, spitale sau în spații publice. În plus, este un material rezistent la raze UV, ceea ce explică menținerea culorii chiar dacă este folosit în bucătării sau alte spații expuse luminii soarelui.

Corian®

Un material perfect pentru arhitecți și designeri


Corian® Solid Surface transformă viziunile creative în realitate.

Standard este un cuvânt pe care Corianul te ajută să îl ocolești cu ușurință. Paleta largă de culori disponibilă și posibilitățile infinite de modelare vin în ajutorul creatorilor de mobilier pentru a oferi soluții ingenioase, inedite, pline de personalitate.

Prin termoformare se poate crea orice formă.

Poate veni într-o varietate extrem de mare de culori, astfel că putem alege cea mai bună variantă pentru a integra mobilierul dorit într-un anumit stil sau o anumită tema coloristică.

Este simplu de înțeles acum de ce Corianul este unul din materialele noastre preferate. Este, cu adevărat, un material versatil ce poate oferi soluții în numeroase proiecte de design interior.

Am devenit experți în modelarea și prelucrarea Corianului reușind să oferim clienților noștri mobilier cu totul ieșit din tipare.

Te așteptăm să ne contactezi și, cu siguranță, vom reuși să îți propunem un mobilier care să se încadreze perfect în planurile tale de decorare.

Utilizări și aplicații ale Corianului®