solid surface materials.jpeg

DESPRE CORIAN®

Durabilitate
Rezistență
Ușor de curățat
Neporos
Ușor de reparat
Fără rosturi

Prin calitățile sale extraordinare, Corianul este o soluție excelentă pentru o întreținere facilă, iar prin versatilitatea sa greu de egalat, acest material oferă soluții pe măsura inventivității producătorilor de mobilă și a imaginației clienților finali.

Corian® este folosit pentru blaturi de bucătărie, chiuvete pentru baie sau bucătărie, pentru placări pereți și tavane, mobilier office sau comercial, sau orice alte proiecte în care este nevoie de o suprafață dură cu forme atipice, ușor de întreținut și cu efecte îndrăznețe de culoare.

solid surface materials.jpeg

Nu este poros

Ceea ce împiedică infiltrarea mizeriei în adâncime favorizând păstrarea facilă a curățeniei. Printr-o simplă ștergere, o piesă de mobilier din Corian® își recapătă aspectul curat, fără a păstra „rezerve” de mizerie sau surse de infectare.

Rezistent la temperaturi ridicate

O tigaie fierbinte așezată pe blatul de bucătărie sau chiar un muc de țigară scăpat pe o astfel de suprafață nu lasă urme sau acestea pot fi ușor îndepărtate.


Nu se pătează ușor

Permite menținerea unui aspect curat, îngrijit, pentru foarte mult timp, chiar și în cazul montării în zone cu o utilizare intensivă, cum ar fi băi publice sau bucătării industriale.


Poate fi reparat

Eventualele zgârieturi sau tăieturi de pe suprafața materialului pot fi acoperite sau îndepărtate cu ajutorul unor metode specifice.
Fără îmbinări

Prin metode specifice, părțile componente ale mobilierului din Corian® pot fi îmbinate, creând impresia unui mobilier monobloc, fără rosturi în care s-ar putea strânge mizerie.


Material durabil

Păstrându-și aspectul ani de zile, rezistând chiar și unei utilizări intensive.

Longevitatea lui îl face și un material prietenos cu mediul.


Non-toxic, non-alergic, non-reactiv

Poate fi folosit în siguranță acasă, în clădiri de birouri, spitale sau în spații publice. În plus, este un material rezistent la raze UV, ceea ce explică menținerea culorii chiar dacă este folosit în bucătării sau alte spații expuse luminii soarelui.

CORIAN®

Standard este un cuvânt pe care Corian® te ajută să îl ocolești cu ușurință. Paleta largă de culori disponibilă și posibilitățile infinite de modelare vin în ajutorul creatorilor de mobilier pentru a oferi soluții ingenioase, inedite, pline de personalitate.

Poate veni într-o varietate extrem de mare de culori, astfel că putem alege cea mai bună variantă pentru a integra mobilierul dorit într-un anumit stil sau o anumită tema coloristică.

Este simplu de înțeles acum de ce Corianul este materialul nostru preferat. Este, cu adevărat, un material versatil ce poate oferi soluții în numeroase proiecte de design interior.

Am devenit experți în modelarea și prelucrarea Corianului reușind să oferim clienților noștri mobilier cu totul ieșit din tipare.

Te așteptăm să ne contactezi și, cu siguranță, vom reuși să îți propunem un mobilier care să se încadreze perfect în planurile tale de decorare.

Află mai multe despre Corian®: UTILIZĂRI ȘI APLICAȚII ALE CORIANULUI®