De câte ori ai remarcat un restaurant pentru felurile sale de mâncare și de câte ori ai revenit într-o astfel de locație pentru atmosfera plăcută? Exact. De multe ori, nici nu este vorba de cât de sofisticat este meniul ci de cât de bine te-ai simțit, iar designul interior are un rol extrem de important. Într-o industrie atât de competitivă, poți ieși în evidență printr-un mobilier deosebit, care să transforme cele câteva zeci de minute ale unui client într-o adevărată experiență vizuală.

Bowling Cafe Braila 00017

Alegerea potrivită a mobilierul unui restaurant poate fi diferența dintre eșec și succes. Noi îți oferim toate atuurile de care ai nevoie pentru a te face remarcat: calitate, design, stil, confort, ușurință în întreținere, preț.

Coffee Corner KFC 00003
Sema Parc 00012
cinnabon baneasa 00003

Calitatea mobilierului este extrem de importantă. Ai nevoie de un mobilier care să nu se deterioreze înainte de a decide tu că este timpul să schimbi ceva. Calitatea este ușor remarcată de clienții tăi. Culoarea ce rămâne la fel de vie în timp, textura materialelor și rezistența la o utilizare intensivă contribuie esențial la menținerea aceleiași impresii bune de-a lungul timpului. Noi îți propunem cele mai bune combinații de materiale pentru a satisface standardele auto-impuse.

Dacă un meniu atractiv și o mâncare bună potolește foamea clienților, un design interior special, creat cu stil și eleganță îi face pe aceștia să rămână cât mai mult, să revină cu plăcere și mai ales să facă recomandările de care ai atâta nevoie. Putem crea un mobilier deosebit, plin de personalitate, fie că este vorba de un restaurant, bar, pizzerie, cofetărie, fast-food sau food-court.

Bowling Cafe Braila 00013

Nu trebuie uitată nevoia de igienă a unui spațiu în care se servește mâncare sau băutură. Îți propunem materiale moderne care se întrețin ușor și te ajută să păstrezi cu cheltuieli minime curățenia și aspectul îngrijit care să impresioneze clienții.

Nu în ultimul rând, venim cu propuneri care să echilibreze nevoia unui design exclusivist cu un buget acomodat cu disponibilitățile tale de investiții.

Te așteptăm să ne contactezi pentru a îți arată catalogul nostru de idei pe care abia așteptăm să le punem în practică.