Pereții sunt, pentru un arhitect, o piesă de rezistență în ansamblul unei clădiri și un element de delimitare al încăperilor. Pentru noi, pereții sunt elemente ce pot participa activ la crearea unui anumit design interior. Privim pereții ca suprafețe de lucru pe care le putem transforma, prin placări diverse. Îi folosim pentru a imprima un anumit stil unei încăperi, completând povestea pe care o spune mobilierul ales.

Restaurant Concept Kitchen 00008 scaled

Dăm o nouă față interioarelor prin placări cu corian, lemn, sticlă, panouri MDF vopsit gravat 2D, 3D sau traforat sau alte mariale, pentru a obține un aspect estetic mult îmbunătățit sau efecte speciale care oferă personalitate unei încăperi.

Pentru locuințe, placarea pereților permite crearea unui stil diferit pentru fiecare încăpere. Poate dorești ceva rustic în bucătărie și ceva ultra modern în living room sau un dormitor în care să integrezi un șemineu în placaj de cărămidă sau piatră.

Sediu Dupont Romania 00004

Pentru birouri, săli de așteptare sau alte spații publice, placarea pereților poate să contribuie la desenarea unui branding plin de efect sau combinarea într-un mod ingenios al materialului folosit de placare și a spoturilor luminoase multicolore care să schimbe, periodic, tipul de atmosferă creat.

Sunt o mulțime de idei și variante de a utiliza placarea pereților. Unele dintre acestea le-am pus deja în practică, în proiectele noastre, din care vă puteți inspira, iar multe alte idei abia așteaptă să fie scoase la lumină în viitoarele noastre proiecte. Poate de ce nu, chiar proiectul tău de design interior.