Telefon: 031 436 59 53

BUN VENIT!

PORTOFOLIU

MOBILIER CORIAN®

PORTOFOLIU
Divider Line4
BAR REZIDENTIAL
DORMITOARE
DORMITOARE - TINERET T
DRESSING
DORMITOARE - TINERET V
T REZIDENTIAL
LIVING, BIBLIOTECA, BAR
DRESSING REZIDENTIAL
BUCATARII

Mobilă îmbracă o încăpere pentru ani de zile. Poate cu excepția unui bar sau a unui magazin ce își propun să păstreze o imagine fresh în fața clienților schimbând piesele de mobilier după câteva luni, în general este vorba de o investiție pe termen lung. Alegerea mobilei potrivite este, așadar, un proiect serios, ce trebuie făcut cu multă responsabilitate. Profi Stil te poate ajută să alegi mai ușor oferind servicii de proiectare, creând apoi machetele aprobate și livrând mobila dorită

Alegerea mobilei potrivite trebuie să țină cont de numeroase detalii: spațiul disponibil, funcționalitățile dorite, tipul de lumină, modul de utilizare, stilul preferat. Fiecare piesă în parte trebuie să contribuie armonios la crearea unui tot unitar care să transmită mesajul potrivit.

Răspundem cu plăcere, oricărei provocări, fie că este vorba de bucătarii, dormitoare, dressinguri, livinguri, spații comerciale sau birouri. Mobila pe care noi o creăm ia naștere mai întâi pe masa de proiectare, după o analiză riguroasă a tuturor detaliilor și a preferințelor expuse de clienții noștri.

Lucrăm cu PAL melaminat, MDF furniruit, lemn, corian, sticlă, inox sau orice alt material ce răspunde cel mai bine cerințelor de rezistentă, tăiere, asamblare sau culoare.

Inspiră-te din lucrările noastre sau hai să discutăm împreună despre casa, biroul sau orice alt spațiu pe care dorești să îl mobilezi îmbinând ineditul cu utilul și calitatea.