corian bathroom

BLATURI DE BUCĂTĂRIE DIN CORIAN®

Elementul central al unei bucătarii este blatul ce crează spațiul principal de lucru. Alegerea tipului de blat este foarte importantă. Trebuie să ții cont de rezistentă, culoare și formă pentru a asigura durabilitate și integrarea perfectă în stilul ales pentru bucătăria, fie că este vorba de locuința ta sau o bucătărie profesională.

Blaturi de bucatarie din corian 00002

Putem alege dintr-o gamă largă de materiale pentru a găsi soluția perfectă pentru tine. Un blat de corian este foarte rezistent la zgârieturi, substanțe acide sau elemente fierbinți fiind recomandat pentru bucătarii în care se dorește un aspect elegant, modern, strălucitor. Corian®–ul are și avantajul de a oferi o varietate largă de culori. Pentru soluții economice, se poate alege un blat MDF laminat, iar pentru un stil clasic, o opțiune interesantă este blatul din lemn, tratat corespunzător pentru a rezista în timp.

Blaturi de bucatarie din corian 00007
Blaturi de bucatarie din corian 00015

Fiecare din aceste materiale oferă mai multe sau mai puține opțiuni în ceea ce privește dimensiunea, posibilitățile de tăiere sau coloristica. În funcție de tipul de utilizare și restul mobilei din bucătărie, vă putem propune opțiunile recomandate de blaturi de bucătărie.