TOT CE VREI SĂ ȘTII

DESPRE CORIAN®

INTRODUCERE

Vob Poze Noi 00002

Corian® este unul dintre cele mai apreciate materiale in designul interior modern.

Prin calitatile sale extraordinare, corianul este o solutie excelenta pentru o intretinere facila, iar prin versatibilitatea sa greu de egalat, acest material ofera solutii pe masura inventivitatii producatorilor de mobila si a imaginatiei clientilor finali.

Corian® este folosit in special pentru blaturi de bucatarie, chiuvete pentru baie sau bucatarie, dar si pentru placari, decorari sau alte proiecte in care este nevoie de o suprafata dura cu forme atipice, usor de intretinut si cu o coloristica speciala.

Vezi paleta de culori disponibile aici.

CE ESTE CORIANUL?

Corian® este un material de suprafață solid, neporos, omogen, compus din rășină acriliacă (PMMA) și minerale naturale. Oferă o mare versatilitate printr-o paleta largă de culori disponibilă și mai ales prin posibilitățile de modelare prin procesul de termoformare.

 

Corian®, un material extrem de ușor de întreținut și rezistent în timp

Proprietățile sale îl fac un material recomandat pentru spațiile publice unde menținerea curățeniei presupune un cost important pentru bugetul de mentenanță. Corianul este, față de alte materiale, ușor de întreținut și își păstrează în timp aspectul.

 

  • Nu este un material poros, ceea ce împiedică infiltrarea mizeriei în adâncime favorizând păstrarea facilă a curățeniei. Printr-o simplă ștergere, o piesă de mobilier din Corian® își recapătă aspectul curat, fără a păstra „rezerve” de mizerie sau surse de infectare.

 

  • Este un material rezistent la temperaturi ridicate. O tigaie fierbinte așezată din greșeală pe blatul de bucătărie sau chiar un muc de țigară scăpat pe o astfel de suprafață nu lasă urme sau acestea pot fi ușor îndepărtate.
  • Nu se pătează ușor. Permite menținerea unui aspect curat, îngrijit, pentru foarte mult timp, chiar și în cazul montării în zone cu o utilizare intensivă, cum ar fi băi publice sau bucătării industriale.
  • Este un material ce poate fi „reparat”. Eventualele zgârieturi sau tăieturi de pe suprafața materialului pot fi acoperite sau îndepărtate cu ajutorul unor metode specifice.
  • Fără îmbinări. Prin metode specifice, părțile componente ale mobilierului din Corian® pot fi îmbinate, creând impresia unui mobilier monobloc, fără rosturi în care s-ar putea strânge mizerie.

 

  • Corianul este un material durabil, păstrându-și aspectul ani de zile, rezistând chiar și unei utilizări intensive. Longevitatea lui îl face și un material prietenos cu mediul.

 

  • Este non-toxic, non-alergic, non-reactiv. Poate fi folosit în siguranță acasă, în clădiri de birouri, spitale sau în spații publice. În plus, este un material rezistent la raze UV, ceea ce explică menținerea culorii chiar dacă este folosit în bucătării sau alte spații expuse luminii soarelui.

 

Corian®, un material perfect pentru arhitecți și designeri
corian kitchen counters

Standard este un cuvânt pe care corianul te ajută să îl ocolești cu ușurință. Paleta largă de culori disponibilă și posibilitățile infinite de modelare vin în ajutorul creatorilor de mobilier pentru a oferi soluții ingenioase, inedite, pline de personalitate.

Prin termoformare se poate crea orice formă.

Poate veni într-o varietate extrem de mare de culori, astfel că putem alege cea mai bună variantă pentru a integra mobilierul dorit într-un anumit stil sau o anumită tema coloristică.

Este simplu de înțeles acum de ce corianul este unul din materialele noastre preferate. Este, cu adevărat, un material versatil ce poate oferi soluții în numeroase proiecte de design interior.

Am devenit experți în modelarea și prelucrarea corianului reușind să oferim clienților noștri mobilier cu totul ieșit din tipare.

Te așteptăm să ne contactezi și, cu siguranță, vom reuși să îți propunem un mobilier care să se încadreze perfect în planurile tale de decorare.

Utilizări și aplicații ale Corianului® 

Garanție & Service Corian®

Orice lucrare realizată de Profi Stil beneficiază de garanția calității.

În cazul unor evenimente neprevăzute sau utilizării necorespunzătoare, oferim servicii de remediere și recondiționare.

Profi Stil este membru al Rețelei de calitate DuPont Corian®, ceea ce atestă calitatea serviciilor noastre în realizarea mobilierului din corian.

Garanția mobilierului realizat din corian de către compania noastră este de 10 ani, sub rezerva utilizării conform recomandărilor și neutilizării substanțelor reactive din clasa a II-a.