WELCOME!

HERE'S WHO WE ARE

A FEW WORDS

ABOUT OUR PHILOSOPHY

Profesionalism, Seriozitate, Inovatie, Stil. La aceste cuvinte se rezuma, pe scurt, istoria, dar si viziunea companiei noastre.

Activam de peste 10 ani pe piata mobilei create la comanda si stim ca cel mai dificil este, pentru un client, sa obtina deadline-uri ferme, sa vada proiectul finalizat la timp si mai ales, livrat asa cum a fost trasat pe hartie.

pexels-photo-296881

De aceea, eforturile noastre se indreapta in primul rand catre respectarea promisiunilor facute, printr-un mod de lucru profesionit. Pentru noi, seriozitatea este cel mai important ingredient intr-o relatie comerciala. Lista lunga de clienti si numeroasele proiecte de anvergura din portofoliu ne demonstreaza faptul ca profesionalismul si seriozitatea echipei noastre au fost reale si apreciate.

Profi Stil inseamna o echipa completa de profesionisti formata din designeri, proiectanti si buni meseriasi in prelucrearea materialelor pe care le propunem in proiectele noastre. Profi Stil inseamna un grup important de furnizori si parteneri pe care ne bazam atunci cand incepem sa discutam de urmatorul proiect.

pexels-photo-380768

Am investit constant in echipamente performante de prelucrare a corianului, lemnului sau palului. Ne place sa inovam si sa aducem un element inedit de fiecare data. Probabil, este si unul din motivele pentru care nu ne limitam la cateva modele pe care sa le transformam in produse de serie.

Productia de mobilier este un teritoriu extrem de vast si de ofertant. Avem de gand sa profitam de acest lucru din plin impreuna cu fiecare client in parte care decide sa lase pe seama imaginatiei si a priceperii noastre mobilarea si decorarea unui spatiu interior. Am imbratisat cu drag fiecare noua tehnologie care ne-a ajutat sa ne facem treaba mai bine si orice material modern care si-a demonstrat calitatile in proiectele noastre cum este, de exempu, corianul.

Ne uitam cu mandrie la ce am realizat si cu incredere la ce vom realiza de acum incolo pentru ca echipa Profi Stil va ramane fidela valorilor sale: profesionalism, seriozitate, inovatie, stil.

Quality Network DuPontTM Corian Fabricator

We have a new Waste Reduction Plan available. You can view it by clicking on the button below.

Waste Reducing Plan